Yeni i30 Üç Farklı Kasa İle Gelecek

Hyundai, yenilenmiş tasarım ve teknoloji özellikleriyle dikkat çeken yeni i30 ailesini tanıttı. Hatchback, fastback ve station wagon gövde tipleriyle birlikte sportif görünümlü N Line trim seçeneği de sunarak müşterilere geniş bir yelpazede sunulan Yeni Hyundai i30, güncellenmiş bağlantı teknolojileri ve konfor özellikleri ile donatılmış.

2007 yılında piyasaya sürülen mevcut i30, şu anda üçüncü neslinde bulunuyor. Ön tarafta, radyatör ızgarasının deseni, tampon ve sis farı yuvalarına kadar yeniden tasarlanan i30’da LED farlar ve arka lambalar artık standart olarak sunuluyor.

12 farklı renk seçeneğiyle gelen Yeni Hyundai i30, siyah iç mekan, tam kumaş, kumaş & deri, tam deri, tekstil süet & deri olmak üzere dört yeni koltuk döşemesiyle kombine edilebiliyor. Ayırca modelin spor versiyonu olan i30 N Line modelinde ise deri & süet karışımı kırmızı dekoratif çizgi tasarımı ile harmanlanmış.

Yeni i30 Üç Farklı Kasa İle Gelecek

Ön panelde ise 4,2 inç renkli LCD gösterge paneli, ön ve arka bölümlerde üç adet USB tip-C şarj portu ve isteğe bağlı 10.25 inç tamamen dijital gösterge paneli bulunuyor.

Yeni Hyundai i30, Hyundai Smart Sense güvenlik özellikleriyle standart olarak satışa sunuluyor. Bunlar araasında yer alan İleri Çarpışma Önleme Yardımı (FCA), önündeki engellerle potansiyel kazaları tespit edip önlemeye yardımcı olan bir sistem. Şerit Takip Asistanı (LFA) aracı mevcut seyahat şeridinde tutarken, Akıllı Hız Limiti Asistanı (ISLA) aracın hız limitini aştığında sürücüyü sesli ve görsel uyarılarla bilgilendiriyor. Arka Koltuk Uyarı Sistemi (ROA), yolculuk sırasında arka kapının açıldığı durumlarda sürücüye gösterge panelinde bir mesaj ile uyarıda bulunarak arka koltukta kimse veya bir şeyin unutulmasını önlemeye yardımcı oluyor. Otoyol Sürüş Asistanı (HDA) ise aracın önündeki başka bir araçla mesafesini koruyor, aracın hızını limitlere ve virajlara göre otomatik olarak ayarlayıp şeridinde tutuyor.

48V’lık hafif hibrit sistemine sahip bir seçenek ile de satılacak olan Yeni Hyundai i30, markanın Çek Cumhuriyeti’ndeki Nosovice üretim tesislerinde üretiliyor.

SON EKLENENLER