Yeni A3 Allstreet Versiyonu İle Geldi

Audi A3 Sedan, premium kompakt sınıfının öncüsü olarak 1996’da otomobil dünyasına adım attığından bu yana, her geçen gün daha sportif, daha konforlu ve daha dijital bir hale geliyor. Audi’nin yenilikçi tasarım anlayışı, standart ekipmanlarda yapılan önemli genişlemeler ve yeni malzeme teklifleri ile A3, kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

A3 ailesinin en yeni üyesi olan A3 allstreet, piyasaya sürülüyor. Karakteristik off-road görünümü, A3 Sportback’e kıyasla üç santimetre daha yüksek zemin mesafesi ve yükseltilmiş oturma pozisyonu ile SUV benzeri bir sürüş deneyimi sunarken, yüksek işlevsellik vaat ediyor.

Yeni A3 Allstreet Versiyonu İle Geldi

Audi A3’ün dış tasarımı her zamankinden daha sportif. Daha dinamik, ilerici ve duygusal bir karakter sergileyen A3 Sportback ve Sedan modelleri, model yükseltmesi sonrası göz alıcı bir görünüme kavuşuyor. Altıgen ve çerçevesiz ızgara, yeni yapısıyla daha da düz ve geniş bir hal alarak, kompakt modellerin sportif karakterini simgeliyor. Büyük, açılı yan hava girişleri ve dikkat çekici ön spoiler, A3’ün sportifliğini ön plana çıkarıyor.

Audi A3 allstreet ise, off-road görünümü ve artırılmış zemin mesafesi ile ayrışıyor. Yeni tasarım elementleri aracın daha yüksek zemin mesafesini vurgulamak için özel olarak seçilmiş. Mat siyah Singleframe ızgara ve büyük sekizgen radyatör ızgarası, crossover’ın Q modelleriyle olan yakın ilişkisini gösteriyor. Özel olarak tasarlanmış ön ve arka groovlar, allstreet’in off-road karakterini pekiştiriyor.

A3 serisi, ilk kez farklı dijital gündüz farı imzaları arasından seçim yapma imkanı sunuyor. Bu özellik, kullanıcılara araçlarının dış görünümünü kişisel zevklerine göre değiştirme olanağı sağlıyor.

İç mekanda yapılan yenilikler, dış tasarıma uyum sağlayarak daha keskin bir görünüme bürünüyor. Yeniden tasarlanan şifter, hava menfezleri, dekoratif kumaş kaplamalar ve yeni iç aydınlatma gibi unsurlar, aracın ilerici ve teknik görünümünü vurguluyor. Standart donanımlar önemli ölçüde genişletilerek, kullanıcı deneyimi zenginleştiriliyor.

Yeni A3 Allstreet Versiyonu İle Geldi

A3 ve A3 allstreet modelleri, sayısız bağlantı hizmeti, talep üzerine fonksiyonlar ve uygulamalar için bir mağaza ile tam anlamıyla dijital ve bağlantılı hale geliyor. Standart donanım, kullanıcıların araçlarını dijital dünyaya entegre etmelerini sağlayan özelliklerle dolu.

Avrupa’da A3 modelleri, başlangıçta iki motor/transmisyon versiyonu ile sunulacak. Bu modeller, kullanıcıların çeşitli sürüş ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Tüm A3 modelleri, Audi’nin Ingolstadt tesisinde üretilmeye devam ediyor.

SON EKLENENLER