Crossland’ın Yerini Frontera Alacak

Opel, Crossland’ın yerini alacak olan daha fazla aile odaklı ve daha modern tasarımıyla dikkat çeken yeni SUV modeli Frontera’yı tanıttı. Benzinli ve tamamen elektrikli olmak üzere iki farklı güç seçeneği sunan model, yaklaşık 4400mm uzunluğuyla olası rakipleri Dacia Duster ve Nissan Qashqai ile rekabet etmeye hazırlanıyor.

90’lardaki Frontera modelinden esintiler taşıyan bir tasarıma sahip olan Yeni Opel Frontera, Crossland’in yuvarlak hatlarının aksine daha dik ve sert bir görünüme sahip. Pure Panel olarak adlandırılan arayüzü ile fiziksel düğmelerin çoğunu kaldıran Frontera daha minimalist bir iç tasarım sunuyor.

Arka koltuklar dik konumda bagaj hacmi 460 litre iken koltuklar katlandığında ise 1600 litrelik devasa bir hacme ulaşıyor. Ayrıca, 200kg’a kadar yük taşıyabilen tavan rayları da bu kapasiteyi artırıyor.

Bir zamanların 4×4 modeli olarak bilinen Frontera, markanın hem elektrikli hem de hafif hibrit gibi yenilikçi teknolojileriyle sunuluyor. İkinci nesil Citroën C3 Aircross ile ekonomi odaklı ortak platformda üretilen Frontera’nın güç seçenekleri arasında, yaklaşık 134 hp ve 162 hp’lik güç sunan 48V hafif  hibrit benzinli motorlar da bulunacak.

SON EKLENENLER