BMW’den Elektrikli ve Zırhlı Makam Aracı

BMW‘nin yeni 7 Serisi temelli geliştirdiği koruma araçları, sınıfının zirvesinde yer alan koruma özellikleriyle dikkat çekiyor. BMW i7 Protection modeli, yüksek sürüş konforu ve geniş iç mekanın yanı sıra tamamen elektrikli tahrik sistemine sahip olmasıyla dünya çapında bir ilke imza atıyor. Zırh çeliğinden oluşan gövde yapısı ve zırhlı cam gibi özellikleriyle detaylı bir el yapımı sürecinden geçen model Aralık 2023 itibarıyla sadece Avrupa piyasalarında satışa sunulacak.

Almanya’nın VPAM sertifikasyonu temel alınarak VR9 koruma sınıfı sunan bu modeller, sınıfının en yüksek standartlarını karşılıyor. Bu durum, araçların sadece balistik direnç açısından değil, aynı zamanda patlama direnci açısından da üst düzey koruma sağladığı anlamına geliyor. Özel zırhlama, özellikle patlayıcılara karşı maksimum koruma sağlamak üzere tasarlanmış.

BMW'den Elektrikli ve Zırhlı Makam Aracı

Dışarıdan bakıldığında normal bir 7 Serisi modeli ile ayırt edilemeyen BMW i7 Protection, dikkat çekmeyen tasarımı ile ayrıca ek bir güvenlik önlemi daha sağlamış oluyor.

BMW i7 Protection sadece koruma özellikleriyle değil, aynı zamanda iç mekanın lüks donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli malzemeler, üst düzey işçilik ve ileri teknoloji ürünü donanımlar, aracın içindeki konfor ve lüks seviyesini maksimuma çıkarıyor. BMW’nin sunduğu bu yenilikçi koruma araçları, kullanıcılarına sadece fiziksel bir koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda sürüş keyfi ve konfor açısından da üst düzey bir deneyim sunmayı başarıyor.

SON EKLENENLER