2016 Dacia Duster 1.5 DCi Laureate 4X4
TEKNİK ÖZELLİKLER
- Silindir Hacmi 1461 cc
- Maksimum Hız 168 km/s
- Beygir Gücü 110 HP
- 0-100 Km Hızlanma 12.9 sn
- Maksimum Tork 240 Nm
- Uzunluk 4316 mm
- Vites Tipi 6 İleri Düz
- Genişlik 1822 mm
- Yakıt Türü Dizel
- Yükseklik 1625 mm
- Şehir İçi Ortalama Tüketim 5.7 lt
- Boş Ağırlık 1395 kg
- Şehir Dışı Ortalama Tüketim 5.0 lt
- Bagaj Hacmi 475 lt
- Karma Yakıt Tüketimi 5.2 lt
- Yakıt Deposu 50 lt
2016 YILI FİYAT GRAFİĞİ
EMİSYON SINIFI
ÇARPIŞMA TESTİ
Euro NCap test sonucu bulunmamaktadır.
Popüler Karşılaştırmalar
hayalimdeki arabaydı, hem şehir içi hem arazide kullanırım, suv aracın havası biyana düşük yakıt tüketimi ortalama iç hacim dolusu 70.000 TL bütçemin maksimumu o civarda, 4*4 çekiş arazide yaklaşma açıları çok iyi 1.5dci reno motor vb. sebeplerle oldukça niyetliydim.
Geçen hafta bayisinde inceledim malesef kapıyı açınca çok hafif geldi, kaputu açtım saç o kadar ince ki hafifliğin nedenini çözdüm. Acaba elimin ayarı mı kaçtı diye bayide 2012 model birde kaskai vardı onu inceleyince elimin ayarından emin oldum. Araç bana hiç güven vermedi şiddetli bir çarpışmada Şahin arabadan beter bir durum olucakmış gibi sanki oyuncak araba hissi verdi bana.
Şuan astra kullanıyorum onun kapısına baktım, kaputtaki saçı inceledim kaskaiden daha sağlam duruyordu.
özetle hevesim kursağımda kaldı ben artık duster düşünmüyorum. Fiyatı makul gözükse de daha sağlam kaportaya sahip bi araç için bütçemin yükselmesini bekliycem.
Alan kullanan arkadaşlara gönüllerince kullanmak nasip olsun
Misafir 9540 bu aracı 100 km de bayı teslim etti şuan şantiyede kullanıyoruz baraj yapımında araçı fazla yorma şuan 90.000 km de ve 4x4 modunda balcıklı yerden cıkmadı ve en son çözüm olarak 15 metre halat ve 1 adet iş makınası LOADER 320 ile cekmek zorunda kaldık :)) aracı sadece kolay yerler için kullanılmak için yapmışlar 1.500 motor arazı ıcın yetersız aynı yerden mıthıbıshi 4x4 2200 veya 2500 motorlu pikap zorlanarak cıktı yanı aracı uzmeyın gozunuz o yerı cıkmayı yemıyorsa aracı zaten surmeyın ;)
Ben bir kaç hafta önce aldım çok memnunum tabi ki de iç donanımı daha iyi olsa kaportasıda daha sağlam olsa ben bu arabaya 80-85 bin de verirdim.
Tam bozuk yol , yayla çapa arabası. 4x4 kusursuz çalışıyor. Geçmez dediğiniz balçık yollardan dahi zorlanmadan geçebiliyor. İç mekan kalitesi elbetteki bir premium araç hissiyatı uyandırmıyor fakat bu paralara sıfır 4x4 ve dizel başka bir arabada yok piyasada.
2016 şubat ayında aldım. navigasyon-geri görüş-hız sabit. vs. hepsi var. yani en dolusu. 4x4 dizel. 70.000 tl ye aldım. gayet memnunum. beklentilerimi karşılıyor. daha önce üst sınıf bir araca bindiyseniz belki eksiklerini bulabilirsiniz. şu anda 9 bin km de. ortalama 6.5 yakıyor. daha da düşeceğine inanıyorum. yakıtın 1.5 dci ye göre fazla olması kasa dizaynı ve lastik ebatından olsa gerek diye düşünüyorum. Bence dacıa bu modelde kendini bayağı aşmış.
1.6 dci 130 beygir ne zaman gelecek. Bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba
Araç hakkında çok yorum var iyi kötü benim anlamadığım aracın sıfırı 66.100 en az km si 80- 100 bin 2.3 yaşında ki aynı araçlara 55 -58 bin fiat çekiyorlar millet uçmuş efendim
Bu araçtan almak istiyorum.
Gercekten arazi aracimi öyleyse tam benlik. Birde bayan olarak dahami kibar bir arac
Motor müthiş 1,5 dci 110 BG.benzinli motor gibi seri.(rodajdan sonra)Çok memnunum uzun araştırmalardan sonra karar verdiğim bir marka ve model.Şiddetle tavsiye ederim.Otomobilim 2015 model 4X2 Laurette.
Qashqai den sonra sınıfının en çok satanı. Kadjar da bayağı çok satmaya başladı. Şu anda 4.sırada. (hepsinde de Renault Dci var)
Fiyatı gerçekten çok yüksek. içine bindiğimizde güven hissi vermiyor Kapıları kapatırken sanki teneke sesi geliyor . Biraz daha kalite artsın kesinlikle alınır
Yakıt gerçekten çok yüksek Oysa reno motorlar az yakması lazım
çok kral araba rakibi yok.satışlarından belli 2014 sonra çıkanları çook güzel
Reno motoru var. Niye yakıt bu kadar yüksek anlaşılır değil?
2016 da araçta bi değişiklik gözükmüyor...fiyat artışından başka...aracı doldurmaya kalktınmı 75 leri buluyor...82 lere subaru xv tercih edilir..yakıt Problem değilse boşu bu araçtan dolu..arada kaldık