2017 Nissan Pulsar 1.2 Visia
TEKNİK ÖZELLİKLER
- Silindir Hacmi 1197 cc
- Maksimum Hız 190 km/s
- Beygir Gücü 115 HP
- 0-100 Km Hızlanma 10.7 sn
- Maksimum Tork 190 Nm
- Uzunluk 4387 mm
- Vites Tipi Düz
- Genişlik 1768 mm
- Yakıt Türü Benzin
- Yükseklik 1520 mm
- Şehir İçi Ortalama Tüketim 6.3 lt
- Boş Ağırlık 1245 kg
- Şehir Dışı Ortalama Tüketim 4.3 lt
- Bagaj Hacmi 385 lt
- Karma Yakıt Tüketimi 5.0 lt
- Yakıt Deposu 46 lt
2017 YILI FİYAT GRAFİĞİ
zamaninda 65 bin liraya sifirini alanlar kazanmis oldu. hem vergisinden dolayi 500 lira cepte kaliyor hem 1.2 motorundan ötürü. ayni motoru qashqai'de otomatik versiyonla bile veriyorlar. bu motor bu kasada gitmiyor diyen yalan söylüyordur. fiyati 70 küsürlere gelirse bu arac alinir.
misafir 1166
Ancak bu aractaki ses kulak tırmalayan biçimde
Turbolu araçlaçların hepsinde o ses var ....bende leon var ondada aynı ses var normal yani
Arkadaşlar 1,2 benzinli araçta kronik olarak bir arıza var turbodan ses geliyor . Gaza basıp tekrar ayağınızı kaldırın hava tahliye sesi gibi ses geliyor bu sessiz çalışan pulsarda çok rahatsız edici bir durum.
bayilerde bulabilirseniz 2016 model fırsat araçları 60.5 bin TL. Kaçırılmayacak fırsat bence.
Geçen ay 1.2 visia manuel aldım. Km şu an 1400 civarı, hiç uzun yola çıkamadım, yol bilgisayarına göre şu an ortalama tüketimim 6 lt civarı, en düşük tüketimim ise 5.2 lt ve her geçen gün fabrika verisine biraz daha yaklaşıyorum. Konforu ve genişliği harika, 1.2 motor turbodan dolayı gücünü bana hissettiriyor. Benim ki manuel vites olduğu için yokuş kalkış olmaması tek dezavantajı ama çok önemli değil önce ki arabalarımda da yoktu :) . otomatiği bu konuda nasıl bilmiyorum.Kullanımı zevkli. Zaten Qashqai nin şasesini kullanıyor, sadece suv değil de C segmenti. Şu ana kadar Pulsar ı tercih ettiğim için memnunum.
Kullanıcı olarak şanzımandan gayet memnun biri olarak yazıyorum. Vites geçişlerinde ve tepkilerinde herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz. Umarım olmaz. Şanzıman arızaları genellikle kullanım kaynaklı olabiliyor. O konudaki şikayetin ne sıklıkta ortaya çıktığı ve kullanıcının hangi şartlarda ve ne şekilde kullandığı daha büyüt etken bence. Böyle ciddi bir problem varsa Nissan bunu pas geçmez. Bu aracı kullanan milyonlarca kişi var dünyada. Türkiye'de çok fazla tutulmuyor Nissan markası. Ancak diğer ülkelere baktığınızda en çok satan markalardan biri konumunda. Gerçi ülkemizde de en çok satan ilk 10 içinde oluyor genelde. Bu da yaklaşık 50 marka içinde iyi bir sıralama. 2020 lere geldiğimizde bunun dahada yukarı çıkacağını düşünüyorum. Uzun yıllardır Nissan araçlarını kullananlardan yorumları dinlemek lazım. Keza başka bir marka araç almayı düşünmeyen tanıdıklarım var.
Nissan 'ın cv ve X-tronic şanzımanlarının internette problemli olduğunu okudum ve bende de şanzıman beyin hatası verdi.X tronic kullanan arkadaşlar ne diyosunuz?Yeni alacak arkadaşlar için önerim intwrnetten nissanın otomatik sanzımanlarını araştırmaları.
Geçen yıl sonunda 59000 tlolan baz versiyon 4 ay sonra 72000 tl. Hangi parça eklendi merak ediyorum.
Misafir-4615 merhaba,
yorumlarına katılıyorum. Pulsarı ilk alanlardan biriyim. Aracım 4000 km'ye yaklaştı. Dün akşam bayramoğlundan bahçelievlere 1.köprüden ara ara yoğun trafik ve köprü trafiğiyle birlikte geldim yaklaşık 65 km yolda 5.3 lt yakıt sarfettim. Yolun açık olduğu kısımlarda 4.6 lt ye kadar düştü. 10000 km ye kadar kademeli olarak düşer diye düşünüyorum. Yani fabrika verileri hayal değil.
Aracım 1.2 Visia Xtronic.
Ocak ayında 1.2 visia xtronic aldım araç yokuşlarda kaydırmıyor keçi gibi 1.6 motordan farksız performansı var şu an aracım 860 kmde yolbigisayarında yakıt ortalamam 13 litrenin altına inmiyor kitapta yazan değerin nerdeyse 2 katı ilk 3binde yakar diyor bi kaç ustaya sordum benim gibi kullananlarda da aynı sorun varmı paylaşırlarsa sevinirim.
Bugün Tekira AVM'de inceledim ve çok beğendim. BU fiyata rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Nissan yakında ülkemize fabrika kurmayı da düşünüyormuş. Zaten bildğiniz gibi Renault'un da ortağı.
kompakt klas arabalara göre yeni fiyati muazzam gercekten. hizlanma performansi disinda elestirilecek bir seyi yok. bagaj hacmi segmentine göre normal, vergisi az, bos agirligi normal seviyede, arkada rahat yolculuk yapabilirsiniz, fazla yakmaz, ncap testinden 5 yildiz almis. standart donanim var fiyatina göre. avrupa'da 190 hplik motoru da satiliyor ama ülkemize getirmediler maalesef.
Tek eksiği donanim zayıf bu fiata daha biraz daha donanim olsa imiş cidden iyi rahatlık la alinabilecek bir araç...
Misafir-2494
Eşimde benzinli otomatik visia var. Yokuşlarda kaydırma durumu olmuyor. Yokuşları tırmanma konusunda da gayet iyi. 1.4 D 4 otomatik corolla dizelin zorlandığı yerden rahatlıkla çıkıyor. Test sürüşüne gidin, yokuşlu bir yerde denemek istediğinizi söyleyin ancak o zaman kafanız rahat olur. Yokuş kalkış desteği uydurulmuş bir şey. Araç geri kaydırmadığı sürece gaza basınca araç gider. Kalkış desteği de neymiş? Bu araçta kalkş desteği diye bir şey yok fakat dediğim gibi problem yaşamazsınız. Test sürüşü muhakkak yapmalısınız.
Yokuşlarda kalkıışı nasıl dik bir yokuşlu bir evde oturuyorum ve eşim kullanacak şimdiden cevaplarınız için tşkler
@Misafir-2982, çok alakasız bir yorum olmuş. Aracın ergonomisinde problem yok. Virajlarda ve kavşaklarda en ufak bir savrulma olmuyor. Aracı kullanan bir kişi olarak yorum yapıyorum.
bu aracta ergonomi problemi var. çok yakında revizyona gidecek gibi duruyor. dingil mesafesi iddialı şekilde uzun olduğu için problem teşkil ediyor. uzak durun derim.
Misafir-968 Merhaba,
Yokuş kalkış desteği yok fakat ihtiyaç da yok. Araç yokuşta kaydırma yapmıyor.
Misafir-4 merhaba,
Karışık kullanımda 5 litrelere inmek mümkün. Şehir içindeyse 6.5 civarı görülür. Dİzeline 15 bin TL daha fazla vermek yerine 3200 Lt benzin alarak çok rahat 40000 Km yapabilirsin. Aracın ağırlığı boyutu ve sınıfına göre başka böyle ekonomik motor başka markada yok.
Kullananlar benzinli 1.2 nin yakıtına ne der ?
Yokuş kalkış desteği yok.
Sinifinin kesinlikle en iyi arabasi. Keske hizlanmasida 10 saniyenin altinda olsaydi. Donanim seviyesi artinca bile rakibi yok.
Bu fiyata bu sınıfta 2700 mm aks mesafesi 1520 mm yüksekliğiyle ferah geniş güvenlik donanımı tam ncap testinden 5 yıldız almış başka araba yok.motoru da modern ekonomik vergi avantajı da var.Renault ortaklığı da olsa japon araçların güvenilirliği de artısı.Tek tereddütüm japon araçların parça fiyatları yüksek oluyor.Yine de fiyatı şişirmezlerse tam alınacak araba