2015 Nissan Note 1.2 Visia
TEKNİK ÖZELLİKLER
- Silindir Hacmi 1198 cc
- Maksimum Hız 170 km/s
- Beygir Gücü 80 HP
- 0-100 Km Hızlanma 13.7 sn
- Maksimum Tork 110 Nm
- Uzunluk 4100 mm
- Vites Tipi 6 İleri Düz
- Genişlik 1695 mm
- Yakıt Türü Benzin
- Yükseklik 1530 mm
- Şehir İçi Ortalama Tüketim 5.9 lt
- Boş Ağırlık 1036 kg
- Şehir Dışı Ortalama Tüketim 4.0 lt
- Bagaj Hacmi 295 lt
- Karma Yakıt Tüketimi 4.7 lt
- Yakıt Deposu 41 lt
2015 YILI FİYAT GRAFİĞİ
ilk çıktığı dönemlerde 37 bin liraydı, ne hallere düştük...
3 aydır kullanıyorum samsundan istanbula 30 lt civarı yaktım tork düşük olduğundan yokuş performansı düşük ve çok yakıt tüketiyor ama içi sınıfına göre çok geniş ve rahat.
,1 yldir biniyorum performansi yeterli, düsuk diyemem. İc hacim cok genis, saglam ve sorunsuz. Amortisorler biraz sert. Yakit sehir ici 6_7 civari. Yuksek hizlari seven bir yapisi var. Ben rahatlikla 150_160la uzun sure gidebiliyorum ve hala gaz istiyor. Yol tutus basarili. Motor uzun yolda gurultulu degil sadece gaza basinca homurtulu gur bir ses cikartiyo, lakin bu sesi ben seviyorum. 3 silindirli oldugundan sesi dizelleri andiriyor ama yakitida dizel gibi. Surus zevki harika. Uzun yolda son gaz gitsenizde 6 lt yi zor gecersiniz. Kucuk Polo bunun yaninda beence hikaye her bakimdan. Tekna versiyonu cok ideal.
yahu arkadaş bu araçta yok yok diyecekken elektrikli arka cam düğmelerinin olmadığını gördüm malesef. Çok mu maliyetli bişey, hız sabitleyiciyi bile koyuyosun arka camları açıp kapattırmıyosun bu nasıl mantık. Sırf bu yüzden vazgeçtim, en önemli şeylerden biriydi benim için
donanım özellikleri yeterli fakat 3 silindirli ve 12 valflı arabadan fazla performans beklememek gerekir.
Bekleyin nissan satamayıınca her zamanki gibi 6-7 bin indirim yapar.Bu aracın fiyatıda 41-42'ye düşer.
hoş olmuş ama o-100 hızlanması biraz kötü torku da düşük sanki ama görsel olarak önceki kasadan güzel.. fiyatı da 42-43 bin olmalıydı bence mazda 2 yi de bekleyip karar vericem sanırım..